Private dinner menu

Voorgerechten

  • Verrassings proeverijtje van 3 voorgerechten
  • Coquilles met een saus van lichte mosterd of truffelmayonaise
  • Oesters Fine Cru met citroen en verse peper
  • Tartaartje van zalm en mierikswortel
  • Salade van kreeft met citroen boter
  • Kreeftenbisque met grote gamba gegarneerd
  • Runder Carpaccio met pijnboompitten, tête de moine kaas en zongedroogde tomaten
  • Lamsrack in rozemarijn en olijfolie gebakken
  • Lauwwarme salade met ossenhaas en wilde bospaddestoelen in portsaus
  • Krokant gebakken zwezerik met portsaus
  • Proeverij van gazpacho, thaise curry- en briesoep
  • Gegrild geitenkaasje met honing en tijm

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeewolf op een bedje van linguini van courgette met thaise tomatensaus geserveerd
  • Zeeduivel met cognac geflambeerd en geserveerd met eendeleversaus
  • 3 Grote garnalen in oosterse marinade en met zeekraal geserveerd
  • Vers gekookte Kreeft met zeekraal en citroenboter ( vanaf 6-gangen)
  • Lamsrack met mediterrane groenten en truffelpuree
  • Ossenhaas met oesterzwammen en rode portsaus

Nagerechten

  • Profiterol- slagroomsoezentaart met chocoladeglazuur overgoten
  • Diverse Hollandse- en Franse Kazen
  • Crêpes Suzette in Grand Marnier geflambeerd
  • Pecan Pie
  • Chocolade fondue met vruchten

Amuse + 3-gangen € 40,00 p.p.
Amuse + 4-gangen € 47,50 p.p.
Amuse + 5-gangen € 55,00 p.p.
Amuse + 6-gangen € 62,50 p.p.
Amuse + 7-gangen € 70,00 p.p.
Amuse + 8-gangen € 77,50 p.p.

Bij meerdere gangen wordt de hoeveelheid dusdanig aangepast dat het een uitgebalanceerd menu vormt.

Eventuele wensen kunnen uiteraard besproken worden.

Wijnarrangement in overleg.

>> Vraag direct een offerte aan