Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Soest - Barbecue

Barbecue - het hele jaar door

Barbecueën vinden wij heerlijk. U mag ons altijd wakker maken voor een sappige steak of een malse kippenbout van de grill. Your Choice Catering Soest heeft het hele jaar door trek in een barbecue. Waarom niet ook in de minder zonnige maanden van het jaar genieten van een barbecue? Laat ons weten wanneer uw feestje gehouden wordt en wij zorgen voor een aangepaste barbecue.

Barbecue - in de tuin, op het terras of in de tent

Gaat u uw jubileum of uw huwelijksdag vieren met een barbecue? Of wilt u uw personeel trakteren op een ontspannen barbecuemiddag? Wat de aanleiding ook is en waar u uw feest ook houdt, wij regelen een perfecte barbecue in de tuin, op het terras of in de tent. Het weer maakt voor ons niets uit; het is het hele jaar barbecueseizoen bij Your Choice Catering Soest. Natuurlijk kunt u erop rekenen dat de barbecuetoestellen die wij u geven in puike staat verkeren. Veilig en comfortabel, zo willen wij u onbezorgd laten genieten van een ongedwongen smulfeest. Your Choice Catering Soest regelt uw barbecue al voor de uiterst vriendelijke prijs vanaf € 13,50 per persoon. Hoge kwaliteit hoeft geen kapitaal te kosten, zoals u ziet.

Barbecue - iedereen kan het

Er zijn mensen die heel moeilijk doen over 'de kunst van het grillen'. Dat is om eerlijk te zijn een beetje onzin. Onze topproducten en gebruikersvriendelijke apparatuur zorgt ervoor dat iedereen kan barbecueën.
Vlees, vis, vegetarisch, alles wordt vers bij u bezorgd en dat geldt ook voor alle bijgerechten en de sausjes. Heeft u speciale verzoeken of wilt u overleggen over het assortiment? Bel ons en wij komen er in onderling overleg altijd uit. Your Choice Catering Soest maakt van uw barbecue een gedenkwaardige aangelegenheid!

Ons BBQ assortiment

Persoonlijk maatwerk en flexibiliteit staan bij Your Choice Catering Soest altijd voorop. We hebben alvast een assortiment samengesteld bestaande uit drie basispakketten zodat u gemakkelijk en overzichtelijk kunt zien wat wij te bieden hebben. De drie pakketten zijn voorbeelden van wat u aan vlees, vis en andere gerechten bij ons kunt bestellen. Klik hier voor onze fantastische barbecuepakketten.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue - sfeer en gezelligheid

Your Choice Catering Soest verzorgt een barbecue waarbij sfeer en gezelligheid voorop staan. Het gaat om het totale plaatje. Wij zijn niet alleen verantwoordelijk voor de culinaire kant, maar verzorgen daarnaast ook alle andere noodzakelijke faciliteiten. Materialen, entertainment en meer, dat is wat u krijgt bij ons. Als u ons het vertrouwen geeft uw hele event te regelen, maken wij er een perfect feestje van. U heeft nergens omkijken naar en hoeft niet wakker te liggen over de vraag of alles goed geregeld is. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden: 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden al uw vragen met plezier!