Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Soest - Bedrijfscatering

Bedrijfscatering is een specialiteit die we bij Your Choice Catering Soest in huis hebben, naast alle andere cateringconcepten. Met de zakelijke catering die we bieden, bent u verzekerd van de juiste concepten op de juiste plek. Structureel of incidenteel maatwerk, dat krijgt u van ons.

Bedrijfscatering op piekmomenten

Er zijn van die periodes dat uw onderneming op volle toeren draait. Your Choice Catering Soest kan u in dat geval van dienst zijn met een broodje en een salade of zelfs een warme maaltijd. Maar ook als u op kantoor zakenlunches houdt of netwerkborrels, dan is Your Choice Catering Soest uw partner om alles tot in de puntjes te verzorgen.

Maatwerk in bedrijfscatering

Your Choice Catering Soest heeft voor ieder bedrijfscateringvraagstuk de passende oplossing. Creatief en flexibel denken we met u mee en we zijn pas tevreden als u dat ook bent! Perfecte service tot in het detail, dat is Your Choice Catering Soest. Neem rustig contact op met ons team als u zich afvraagt wat wij voor u kunnen betekenen. Samen komen we er altijd uit!

Lunches, warme maaltijden en meer

Your Choice Catering Soest kan u uit ervaring melden dat een goed ontbijt en een gezonde lunch niet alleen de arbeidsproductiviteit verhogen, maar ook het plezier op de werkvloer. Werknemers die de kans krijgen om in alle rust te pauzeren en te genieten van een gezonde, uitgebalanceerd menu zitten beter in hun vel, zijn energieker en gezonder. Your Choice Catering Soest draagt graag bij aan een positieve werksfeer door te zorgen voor verse, gezonde etenswaren en dranken. Of uw bedrijf nu uit 50 of 1500 mensen bestaat; wij zorgen dat het geregeld wordt!

Voorbeeld van een dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • diverse harde en zachte broodjes, krentenbollen en ontbijtkoek
  • kaasplateau met diverse kazen (waaronder gezonde, vetarme varianten)
  • vleeswarenplateau met diverse vleeswaren en filet American
  • salade en vers fruit
  • melk, karnemelk en sap
  • serviesgoed

Prijzen en aanbod uiteraard in overleg met u en afhankelijk van uw wensen, het aantal gebruikers en/of het aantal dagen.

Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt weten wat wij voor uw bedrijfscatering kunnen doen.