Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Soest - Bruiloften

Het kost je veel geplan, geregel en gedoe: met organiseren van je bruiloft. Je wilt natuurlijk dat alles perfect gaat en dat er niets mis gaat, want het nog een keer overdoen is - als het goed is - geen optie. Gelukkig heeft Your Choice Catering Soest zoveel ervaring met bruiloften, dat jullie je geen zorgen hoeven te maken. Jullie zijn als bruidspaar het stralende middelpunt en stress bestaat voor jullie niet. Als jullie ons tenminste de organisatie helemaal voor onze rekening laten nemen. Een geslaagde trouwdag waar jullie nog lang met veel plezier op terugkijken, dat is wat wij jullie garanderen!

Bruiloft - van entertainment tot styling

Your Choice Catering Soest maakt echt werk van jullie trouwdag. Wij zijn geen officiële weddingplanner, maar wij nemen elk aspect van jullie feest voor onze rekening. Onze service gaat verder dan alleen het leveren van hapjes en de drank. Van bruidstaart tot en met walking dinner, van entertainment tot styling, wij maken er iets moois van.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Wij creëren een trouwdag geheel naar jullie ideeën en jullie smaak. Ongeacht hoeveel gasten er verwacht worden, ongeacht de sfeer die jullie willen oproepen, jullie wensen staan centraal. Ons doel is bereikt als jullie na afloop meer dan gelukkig zijn met de dag zoals die zich voltrokken heeft. Bel ons vandaag nog en wij gaan meteen voor jullie aan de slag!

De mooiste dag van jullie leven

Jullie zijn niet het enige bruidspaar dat bij ons aanklopt, maar toch zijn jullie voor ons als bruidspaar uniek. De dag waarop jullie elkaar eeuwig trouw beloven is dan ook een unieke gebeurtenis waarbij alles moet kloppen. Wij voldoen graag aan jullie verzoeken omtrent eten, drinken, styling, entertainment en locaties. In onderling overleg maken we een draaiboek waar we onze afspraken in vastleggen. Afspraken die wat ons betreft staan als een huis. Willen jullie weten wat jullie van een bruiloft mogen verwachten als wij die regelen? In elk geval de bruiloft van je leven! Van de hapjes tijdens de receptie tot en met de muzikale omlijsting van de dag, wij regelen je trouwfeest precies zoals we dat afgesproken hebben. Your Choice Catering Soest laat jullie de bruiloft beleven die jullie voor ogen hadden. Een geslaagd huwelijksfeest op elk gebied!

Elke vorm van catering is mogelijk

Iedere vorm van catering is mogelijk tijdens jullie trouwdag. De bruidstaart, de lunch, de receptie, alles moet passen bij de persoonlijkheid en de leefstijl van het bruidspaar. Een bruidstaart van anderhalve meter hoog of een zomerse barbecue verzorgen wij net zo gemakkelijk als een live band of die ene trouwlocatie die jullie voor ogen hadden. Al onze bruidscatering is compleet op maat. Smaken verschillen tenslotte! Zijn er speciale wensen met betrekking tot locaties, entertainment of activiteiten op jullie trouwdag? Vraag er ons en wij doen er alles aan om het voor jullie te regelen. Of jullie nou een spetterend dansfeest willen of een intiem feestje met een jazzorkest, voor ons is niets te gek!

Cadeautje van de zaak

Een bruiloft draait om twee mensen: het bruidspaar. Wij maken heldere afspraken met jullie en praten over elk detail, zodat er geen zaken mis kunnen gaan. Persoonlijk en betrokken overleggen we alles met jullie en geven jullie de zekerheid dat alles perfect verloopt. En als jullie ons de eer gunnen om jullie bruiloft te mogen regelen, dan hebben wij een smakelijk presentje voor jullie in de vorm van een heerlijk dinertje voor jullie en jullie wederzijdse ouders. Een soort pre-huwelijksgeschenk, als het ware. Zo begint jullie voorpret toch al goed, nietwaar?

De locatie van jullie trouwfeest

Your Choice Catering Soest heeft een enorm netwerk waardoor wij beschikken over een groot aantal trouwlocaties waaruit jullie kunnen kiezen voor jullie bruiloft. Omdat het aanbod te groot is om alles hier te laten zien, vinden jullie hier niet alle trouwlocaties. Willen jullie weten of jullie gedroomde locatie nog vrij is op de datum van jullie huwelijk? Bel ons en jullie weten het vandaag nog.

Ons gratig nummer is 0800 4890 489. Of vul ons contactformulier in. Wij zeggen alvast "Ja!" tegen jullie!