Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Soest - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Soest is voor u de beste optie als het gaat om het regelen van uw bedrijfsopening. Opent u een geheel nieuw bedrijf of staat uw bedrijf voor een verhuizing of een heropening in hetzelfde pand? Zo'n nieuwe start vraagt om een feestelijke inhuldiging! Een bedrijfsopening is een grootse gebeurtenis voor uzelf en uw mensen en dat wilt u delen met iedereen. Uw medewerkers, hun families, uw zakenrelaties en andere betrokkenen beleven met Your Choice Catering Soest een bedrijfsopening waar men nog lang over napraat.

Bedrijfsopeningen aangepast aan uw vraag

Een bedrijfsopening aangepast aan uw vraag, dat is wat Your Choice Catering Soest u te bieden heeft. Een bedrijfsopening moet namelijk zowel persoonlijk als zakelijk bij u passen. Vandaar dat Your Choice Catering Soest luistert naar uw wensen en kijkt naar de aard van uw bedrijf en de bedrijfscultuur bij de verzorging van uw (her)opening. We kunnen ons voorstellen dat u het te druk heeft om alles zelf te regelen, dus neemt ons team u zowel de catering als de hele organisatie uit handen. Your Choice Catering Soest is perfectionistisch tot in het detail; ons culinaire aanbod is zeer breed en van hoge kwaliteit, net als onze expertise in het verzorgen van de entourage en het entertainment.

Bedrijfsopening - van a tot z geregeld

U heeft vast al nagedacht over hoe uw bedrijfsopening er uit zou moeten zien. Heeft u geen idee? Of weet u precies wat u wilt? Your Choice Catering Soest kan u in beide gevallen verzekeren dat alles van a tot z geregeld is. Wij hebben een team vakmensen dat staat te trappelen van ongeduld om aan de slag te gaan voor u. Your Choice Catering Soest biedt een compleet pakket voor u of alleen dat wat u nodig heeft. Behalve de hapjes en de drank zijn we ook thuis in het stylen van uw locatie. Een themafeest is bijvoorbeeld een erg leuke manier om uw bedrijfsfeest vorm te geven.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Ludiek evenement

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Soest een erg ludieke manier om uw bedrijfsopening extra leuk te maken. De 'hoogste punt viering' is een markante gebeurtenis die uw gasten nog lang zal bijblijven. Gezelligheid, een ongedwongen sfeer, een bedrijfsopening zoals die hoort te zijn. Your Choice Catering Soest maakt van uw hoogste punt viering een aangenaam gebeuren voor iedereen, jong en oud. Valt de hoogste punt viering in de koude maanden? Laat uw medewerkers en alle andere genodigden dan opwarmen in een van onze partytenten met erwtensoep, pannenkoeken en warme chocomel. Of ga samen lekker een harinkje happen! Onze ideeën zijn legio; heeft u zelf suggesties? Laat het ons weten, want voor Your Choice Catering Soest is niet voor één gat te vangen!

Wilt u weten hoe een bedrijfsopening er in uw geval uit kan zien? Bel of mail dan vandaag nog en wij vertellen u er alles over: 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in.