Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Soest - Recepties

Wat er allemaal bij een goed georganiseerde receptie komt kijken, weet u zelf ook wel. Dat er veel mis kan gaan, hoeven we u ook niet te vertellen. Your Choice Catering Soest zorgt ervoor dat uw receptie op rolletjes loopt, zowel wat de voorbereiding betreft als de uitvoering. We nemen u alles uit handen en zorgen ervoor dat uw receptie, of het nu een privé- of een zakelijke aangelegenheid is, op rolletjes loopt.

Receptie - culinair en gezellig

Your Choice Catering Soest heeft voor iedere receptie, ongeacht de omvang van het gezelschap en het budget, de juiste hapjes en het voordeligste drankenarrangement. Serviesgoed, glazen en bestek zijn bij al onze receptie arrangementen bij de prijs inbegrepen. En mocht u naast het assortiment dat wij aanbieden iets extra's willen? Wij regelen dat graag voor u. Culinair genieten, gezellig kletsen en genieten van een feestelijke receptie, dat is wat wij u te bieden hebben. Informeer geheel vrijblijvend naar onze catering- en stylingmogelijkheden. Wij verrassen u graag met onze creativiteit.

Receptie - het assortiment

Your Choice Catering Soest heeft op basis van onze ervaringen, drie standaard borrelgarnituren samengesteld. Daar wijken wij echter - op uw verzoek - graag vanaf! Persoonlijke aandacht en flexibiliteit staan bij ons namelijk centraal. Al onze concepten passen wij volledig aan uw wensen en aan uw budget aan.

Dit is ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale drankenprijs

Met het speciale drankenarrangement van Your Choice Catering Soest kunt u prima uit de voeten. De actieprijs die wij u momenteel bieden, maakt van uw receptie een meer dan geslaagd event, dat is zeker.

Wat houdt dit actietarief precies in? Ons onbeperkt Hollands assortiment krijgt u gedurende uw receptie voor de all-in prijs van € 7,50 per persoon.

Drankenarrangement        

Receptiematerialen

Vanzelfsprekend krijgt u van ons alle benodigde toebehoren zoals serviesgoed, bestek en servetten bij de prijs van de borrelarrangementen inbegrepen. Heeft u voor uw receptie nog andere materialen nodig, dan kunnen we ook die - tegen een kleine meerprijs - voor u verzorgen. Mocht u behoefte hebben aan een partytent, spreekgestoelte, geluidsinstallatie of zelfs speelmaterialen voor de kleintjes, dan regelen we dat met alle plezier voor u. En als de laatste gast vertrokken is, brengen we uw locatie weer in de oude staat terug, alsof er niets gebeurd is!

Materialen        

Professioneel cateringpersoneel

Dat u tijdens uw receptie geen zin heeft in logistieke rompslomp begrijpen wij maar al te goed. Vandaar dat wij beschikken over zeer professioneel en ervaren cateringpersoneel dat bedreven is in alle zaken die bij een receptie komen kijken. Al onze mensen zijn goed opgeleid, getraind en erg gastvrij. Met oog voor detail en persoonlijk betrokken zorgen zij ervoor dat u nergens omkijken naar heeft, behalve naar uw gasten.

Your Choice Catering Soest voelt zich op elk feest en bij elke receptie thuis. Mocht u meer willen weten over de diverse receptie- en borrelmogelijkheden, aarzel dan vooral niet om het ons te vragen. Denk niet dat uw suggesties en ideeën vreemd of ongebruikelijk zijn: wij maken het onmogelijke mogelijk!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul het contactformulier. Onze mensen staan voor u klaar!