Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Soest - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Soest regelt uw bedrijfsevent van begin tot eind, zonder dat u ergens omkijken naar heeft. Viert uw school haar 100-jarig bestaan? Heeft uw kantoor een verbouwing achter de rug? Of zijn uw teamleden toe aan een feestelijk uitje? Your Choice Catering Soest neemt u alles uit handen, van de catering tot en met de materialen en het passende entertainment. Ongeacht hoeveel mensen u verwacht, ons team staat u met raad en daad terzijde. U kunt er verzekerd van zijn dat het bedrijfsfeest dat wij voor u organiseren nog lang onderwerp van gesprek zal zijn. En dat bedoelen we positief uiteraard!

Bedrijfsfeesten - alles in één hand

Your Choice Catering Soest maakt van elk bedrijfsfeest iets speciaals. U besteedt alles aan ons uit en kunt er zeker van zijn dat wij elk detail in het vizier hebben. We beschikken over een gemotiveerd team met vakmensen die hart voor de gast uitstralen en iedereen een warm welkom bereiden. Zij maken van uw feestelijke event een bijzondere gebeurtenis, zonder u er ook maar iets aan hoeft te doen. Your Choice Catering Soest regelt buffetten, barbecues, walking dinners en allerlei andere cateringconcepten, precies zoals u het wilt. Heeft u daarnaast behoefte aan entertainment en materialen? Ook daarmee heeft Your Choice Catering Soest ruimschoots ervaring. Zo heeft u totaal geen stress en kunt erop rekenen dat alles perfect geregeld wordt!

Bedrijfsfeesten die nét iets leuker zijn

Standaard cateringconcepten hebben wij uiteraard in ons aanbod, maar voor Your Choice Catering Soest geldt dat wij persoonlijk maatwerk leveren op elk gebied. Wij vinden professionaliteit en flexibiliteit namelijk heel erg belangrijk. Met Your Choice Catering Soest streven we naar perfectie en dat betekent dat onze bedrijfsfeesten nét iets leuker zijn dan normaal. Wij overleggen graag persoonlijk met u over uw zakelijk event of uw bedrijfsfeest. Of u nu een congres wilt organiseren of een groot dansfeest, alles kan bij Your Choice Catering Soest. Heeft u ideeën en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Pak gewoon de telefoon en vraag het ons. U zult aangenaam verrast zijn!

Bedrijfsfeesten - van barbecue tot walking dinner

Your Choice Catering Soest heeft niet alleen het perfecte buffet voor u, maar ook barbecues en walking dinners. Onze catering passen wij precies aan de omstandigheden aan, zodat we elk bedrijfsfeest kunnen voorzien van het optimale cateringconcept. Een barbecue bijvoorbeeld regelen wij 12 maanden per jaar, dus niet alleen als het warm is. En als u eens iets aparts wilt, ga dan eens voor een walking dinner. U weet niet wat u meemaakt: u loopt gewoon rond en het eten krijgt u ter plekke voorgeschoteld op handige bordjes. Geen geknoei, maar lekker eten en kletsen met wie u wilt. Lekker eten en drinken, activiteiten, faciliteiten en materialen: Your Choice Catering Soest heeft het allemaal.

Bedrijfsfeesten - van a tot z

Your Choice Catering Soest regelt uw bedrijfsfeest van a tot z zonder probleem. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw gasten op de rode loper ontvangen worden met een glaasje bubbels. Een ceremoniemeester begeleidt het geheel en maakt van elke entree een momentje. En wilt u na afloop van uw bedrijfsfeest op gepaste wijze afscheid nemen van uw gasten? Dan regelen ook dat!

Wilt u meer weten?

Your Choice Catering Soest is graag bereid om al uw vragen en verzoeken persoonlijk met u door te nemen. Onze adviezen zijn volledig vrijblijvend en niets is onmogelijk. Bel vandaag gelijk of vul ons contactformulier in. We kijken naar u uit!