Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Soest - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Soest organiseert wijnproeverijen voor iedereen: de kenner en de liefhebber. En tot die laatste categorie behoort u toch ook, of niet?
Bij ons bent u aan het beste adres voor alles wat met catering en styling te maken heeft en dus ook voor een onvergetelijke wijnproeverij. Regelen wij uw familiefeest of uw bedrijfsopening? Wat dacht u van een wijnproeverij als onderdeel daarvan? Bel ons gelijk vandaag nog en we maken meteen een afspraak.

Wijnproeverij - leuke en gezellige activiteit

Your Choice Catering Soest weet uit ervaring dat een wijnproeverij leuk en gezellig is, ongeacht het gezelschap. Met een hapje en een drankje wordt de sfeer al snel super en het mooie is dat u van een wijnproeverij ook nog iets opsteekt! Ondanks dat wij geen eigen wijnassortiment hebben, selecteren wij ongeveer tien heerlijke wijnen waar u zich aan kunt laven. Heeft u er al zin in?

Wijnproeverij - culinair genieten met een glas wijn

Your Choice Catering Soest combineert een wijnproeverij graag met een wijn-spijs arrangement. Hartige kaasjes, worst, een boerenbuffet, u noemt het maar op en wij kunnen ervoor zorgen. De wijnproeverij is bij uitstek een groepsgebeuren, vandaar dat wij een dergelijk event het liefst voor een groter gezelschap regelen. De opties daartoe zijn groot, dus neemt contact met ons op en u weet nog vandaag wat we voor u kunnen betekenen.

Wat mag u van onze wijnproeverij verwachten?

Een sommelier die zijn vak verstaat en u op geanimeerde wijze wegwijs maakt in de wereld van wijn en spijs, dat mag u verwachten van onze wijnproeverij. U neemt kennis van traditionele wijnen uit de gerenommeerde wijngebieden en ook van de minder bekende wijnen uit werelddelen hier iets verder vandaan. Zo maakt u een virtuele wereldreis langs wijngebieden en druivensoorten waar u het bestaan misschien van kende, maar waarvan u niet wist dat de wijn zo lekker smaakte. De wijnproeverij is drie uur genieten van wijn, lekkere hapjes en goed gezelschap. Iets mooiers bestaat er toch niet?

De wijnproeverij kost € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Onze spijsarrangementen

Your Choice Catering Soest laat u meereizen met de wijnen en de diverse gerechtjes en hapjes die onze medewerkers voor u voorbereid hebben. Het staat u echter vrij om wijzigingen aan te brengen in de pakketten die we voor u samengesteld hebben. Vraag het ons gerust als u iets anders wilt of als u wilt weten wat een wijnproeverij voor u specifiek inhoudt.

Hier ziet u de 3 wijn en spijsarrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe