Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Soest

Buffetten - de klassieker

Met een buffet van Your Choice Catering Soest heeft u een klassieker te pakken. Onze buffetten zijn tijdloos en dus altijd bij de tijd! Passend bij zo ongeveer elke gelegenheid en bij iedere portemonnee, dat zijn onze buffetten. De selectie die wij u hier tonen, kunt u zelf aanpassen als u dat nodig vindt. In onderling overleg stellen we het ideale buffet voor uw bruiloft, bedrijfsopening of kraamfeest samen. Bel of mail ons vandaag nog als u wilt weten wat wij op het gebied van buffetten voor u kunnen betekenen. U krijgt er geen spijt van, dat staat nu al vast!

Buffetten - mooi, smakelijk en voor elk wat wils

Your Choice Catering Soest bereidt buffetten die smakelijk, mooi opgediend en voor elk wat wils zijn. Ons assortiment is groot, dus kijk maar eerst rustig even naar wat wij te bieden hebben en maak op uw gemak uw keuze:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Buffetten - maatwerk in alles

Your Choice Catering Soest heeft maatwerk en persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dat wil zeggen dat u niet bang hoeft te zijn dat zaken niet goed geregeld zullen worden. Niet alleen onze buffetten maar ook alle andere zaken die bij de organisatie van een feest of zakelijk event komen kijken, kunt u rustig aan ons toevertrouwen. Zo verzorgen wij ook de aankleding van de feestlocatie, het entertainment en de nodige partymaterialen.

Buffetten - de prijzen

Onze buffetten bewijzen dat hoge kwaliteit geen kapitalen hoeft te kosten. Veel voor weinig, dat is zeker van toepassing. Bovendien zijn wij volledig transparant: de prijzen die u hier genoemd ziet, zijn inclusief BTW en ook inclusief de afwas na afloop. Serviesgoed en servetten krijgt u van ons zonder extra meerprijs.

Wilt u nadere informatie? Bel of mail ons en u krijgt een passend advies of een offerte die u verder nergens toe verplicht.

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Wij laten binnen 24 uur van ons horen!