Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Soest - Entertainment - Muziek en meer

Voor vertier bent u bij Your Choice Catering Soest altijd aan het juiste adres. Wij boeken voor u precies die ene live band en net die ene DJ. Wilt u entertainment bij uw bedrijfsopening? Heeft u een zangduo of een klassiek orkestje nodig? U zult verrast zijn over het aanbod dat wij hebben. Zonder het passende entertainment is uw feest echt niet compleet, toch?

Entertainment - muziek - amusement - activiteiten

Your Choice Catering Soest verzorgt entertainment voor jong en oud. Muziek, amusement, activiteiten, u noemt het maar op en wij zorgen ervoor. Wij zijn van alle markten thuis en vinden het superleuk om van een feest een geweldige gebeurtenis te maken. Laat u ons uw feest organiseren? Dat regelen wij daarvoor het juiste entertainment, de passende muziek en de meest hilarische activiteiten. Wat dacht u van een stormbaan of een partijtje boerengolf? Laat ons weten wat u wilt en wij maken het mogelijk!

Entertainment - geschikt voor uw feest of event

Op iedere cateringvraag proberen wij zo goed mogelijk antwoord te geven. Aarzel dus niet om ons te vragen wat u wilt, want wij kunnen zo goed als elk verzoek inwilligen. Your Choice Catering Soest maakt van uw personeelsuitje of uw jubileum een gelaagd event door het geschikte entertainment te regelen of er een leuke doe-dag van te maken met tal van activiteiten. Zowel wat betreft live muziek als voor wat betreft DJ's kunnen wij u de nodige acts bieden. Wilt u een echte country & western band? Of liever een klassiek combo? Een springkussen en een goochelaar voor de kids? Met onze entertainment bijdrage wordt uw feest echt een gelegenheid waar jong en oud plezier hebben. En het mooiste is dat u daar zelf geen stress over hoeft te hebben. Wij nemen u alles uit handen!

Entertainment - creativiteit en maatwerk

Your Choice Catering Soest staat bekend om haar creatieve en flexibele instelling. Wij leveren maatwerk oplossingen op elk gebied, dus ook als het om entertainment gaat. Ons team is pas tevreden als u dat bent en daar doen we ons uiterste best voor. Daarom bespreken we alles persoonlijk met u en we zijn gewend om goed te luisteren naar uw wensen. Die zijn namelijk leidend bij alles wat wij doen. Afspraken die wij met u maken, staan vast. Wij beloven u niet alleen dat we overal voor zorgen, we doen het echt!

Zonder onze geweldige medewerkers zouden wij niet zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat wij vandaag zijn. Bovendien beschikken we over een groot netwerk waardoor we voor onze klanten de beste prijzen kunnen bedingen. Daar wilt u toch zeker graag van meeprofiteren?

Bel of mail ons als u meer wilt weten. Wij graag de tijd voor u!

U belt gratis met 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in en u krijgt binnen een dag een reactie.