Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Soest - Private dinners

Private dinner

Met een private dinner gooit u altijd hoge ogen, dat staat vast. Helemaal in de watten gelegd worden in uw eigen huis door een sterrenchef die u en uw gezelschap voorziet van heerlijk eten en drinken, dat klinkt toch geweldig, of niet? Your Choice Catering Soest maakt die droom nu werkelijkheid. Een private dinner is binnen handbereik voor iedereen, ook als uw budget iets minder groot is. Ter plekke bereid en mooi opgediend staan de gerechten voor u klaar tijdens een avond puur genieten van culinaire hoogstandjes. Wilt u iemand verrassen met een private dinner? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij zijn er klaar voor!

Private dinner - top diner van begin tot eind

Your Choice Catering Soest beschikt over een chef die een top diner op tafel tovert dat u van begin tot eind zal bekoren. Bij ons private dinner staat u aan het roer, maar staat onze chef aan het fornuis. U bepaalt wat hij klaarmaakt en hoeft vervolgens alleen maar aan te schuiven te genieten. En dat doet u samen met uw gezin, uw vriendenkring of uw zakelijke relaties. Your Choice Catering Soest kan u overigens het verrassingsmenu van de kok van harte aanbevelen. U kunt er zich geen bult aan vallen, want onze kok is een tovenaar met alle soorten vlees, vis en groenten. Van lendebiefstuk tot zalm, van vegetarische lasagne tot en met koffie en gebak, u smult van begin tot eind, dat staat vast!

Menu inpressie        

Private dinner - avondvullend programma

U gaat een avondvullend programma tegemoet met ons private dinner. Your Choice Catering Soest neemt alle tijd om u helemaal in de goed sfeer te brengen en dat betekent dat ook de styling belangrijk is. Het private dinner belooft u een onderhoudende en sfeervolle avond die niet alleen bestaat uit eten, maar ook uit geanimeerde begeleiding door de kok en zijn keukenbrigade. Een private dinner is niet alleen avondvullend, maar ook onderhoudend en smaakvol. Altijd een genot, dat staat vast!

Private dinner - materialen en entertainment

Your Choice Catering Soest staat garant voor een culinaire avond die u nog heel lang zal heugen. En daar halen we graag alles voor uit de kast! Vandaar dat wij ook zorgen voor de benodigde materialen, de aankleding en als u dat wilt, entertainment. We nemen zelfs een keuken mee als er ter plekke geen voorhanden is. Dat geldt overigens ook voor tafellinnen, servies, glazen en sfeerattributen. En een heerlijke amuse vooraf is uiteraard gewoon voor onze rekening!

Private dinner - wat kost dat?

U zult het met ons eens zijn dat een private dinner een sociaal gebeuren is. Your Choice Catering Soest kookt een privé diner voor groepen van 8 personen of meer, of vanaf een bedrag van € 500,00 als uw gezelschap kleiner is. Vooraf bespreken we alles met u, waarbij het menu, afhankelijk van uw wensen en uw budget, kan bestaan uit drie tot acht gangen. En dan rekenen we de koffie met een verrassing niet mee!
Bel Your Choice Catering Soest voor alle mogelijkheden. Tongstrelend eten en oogstrelende gerechten, zoet verrassingen en lekkere wijnen. Wat wilt u nog meer?

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Namens de kinderen bedanken wij u alvast voor uw bijdrage. Want een private dinner laat u toch niet aan uw neus voorbij gaan? Bel of mail ons vandaag nog en wie weet zit u binnenkort in uw eigen restaurant in de privacy van uw eigen woning. Waarom nog wachten?

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.