Facebook    Twitter
Your Choice Catering Soest Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Zuidergracht 129
3763 LT Soest
tel. 035 - 7440344

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Soest - Materialen

Ook al zijn wij niet officieel een verhuurbedrijf van partymaterialen, toch kan Your Coice Catering Soest u alle noodzakelijke materialen voor uw feest of bedrijfsevent leveren.
Koelkasten, een bühne, geluidsinstallaties, een pagodetent, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Mogen wij uw feest of uw bedrijfsevent regelen? Dan maken wij het plaatje compleet met alle nodige materialen. Voor hele schappelijke tarieven, uiteraard!

Speciale service voor u

Zoals u weet, zijn standaardmaterialen zoals serviesgoed, bestek en tafellopers bij onze cateringconcepten inbegrepen. Your Choice Catering Soest kan u daarnaast voor uw bruiloft of uw familiefeest de partytenten leveren die u vast nodig heeft in ons Hollandse weertje. En heeft u sprekers uitgenodigd? Dan kunt u wel een katheder en een geluidsinstallatie gebruiken, denken wij zo. Wij nemen dus niet alleen de culinaire kant van uw event voor onze rekening, maar ook de materialen, het entertainment en de styling. Met verve gaat ons team aan de slag om van uw feest of uw bedrijfsuitje het meest geslaagde evenement van het jaar te maken. Kijk op uw gemak naar de materialen in ons materialenoverzicht en mocht u vragen hebben, bel ons dan rustig op. Wij vertellen u graag alles!

Your Choice Soest - materialen perfect geregeld voor uw event

Your Choice Catering Soest weet dat u er gewoon op wilt kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is, dus ook de partymaterialen. Door alles aan ons over te laten, weet u zeker dat u nergens omkijken naar heeft. Ons netwerk stelt ons in staat om de beste materialen en de scherpste prijzen aan onze klanten aan te kunnen bieden. Wij leveren niet alleen maatwerk, maar wij gaan met plezier een stapje verder dan alle anderen in onze manier van werken. Persoonlijk, betrokken en met hart voor uw zaak maken wij van uw feest onze zorg. Wij beloven niet alleen veel, wij maken het ook nog waar. Voor de meest spectaculaire feesten en de meest gedenkwaardige bedrijfsevents bent u bij ons aan het juiste adres!

Materialen tegen een scherp tarief

Your Choice Catering Soest verzorgt materialen tegen een scherp tarief. Door met u om de tafel te gaan en te bespreken wat uw wensen zijn, weten wij exact wat we voor u kunnen regelen. Op alle fronten doen wij ons best om uw party zo mooi mogelijk aan te kleden en de styling zo goed mogelijk aan te passen aan uw smaak en de sfeer die u wilt oproepen. Wij maken van uw feestlocatie iedere omgeving die u wilt. Van elke locatie maken wij een feestelijke ruimte, of het nu een Oktoberfeest of een discofestijn wordt, wij zorgen dat alles in de juiste sfeer is aangekleed. Mocht u zelf ideeën hebben over bepaalde materialen, entertainment of andere aspecten van uw feest? Wees niet bang om het ons te vragen, want wij verkopen niet snel "nee"!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)